Tjielp biedt taalhulp op diverse gebieden

Tjielp helpt met communicatie en het maken van teksten die uw publiek met plezier leest, informeert en aanzet tot actie. Of het nu een kleine of grote opdracht is, zowel voor on- als offline media. Ook voor NT2-onderwijs kunt u bij Tjielp terecht. Neem voor vragen en advies gerust contact op.

Tjielp helpt u ook online. Er gaat dus geen tijd verloren.

Tekst schrijven en redigeren

Schrijven
Een hoofd vol goede ideeën maar niet weten hoe ze te verwoorden? U bent in beginsel zelf uw beste copywriter want u weet als geen ander wat u aan uw lezers wilt vertellen. Schrijf uw eigen ideeën simpel op en Tjielp maakt uw persbericht, websiteteksten, Facebookbericht, presentatie of beleidsnotitie af. Tjielp helpt u graag uw ideeën om te zetten in boeiende en goed leesbare teksten, afgestemd op het gekozen medium.

Redigeren
Een deskundig oordeel over een zelf-gemaakte tekst kan u helpen om uw communicatiedoel beter te bereiken. Tjielp kan u adviseren hoe u uw teksten gechikt kunt maken voor uw internetsite, uw Facebook-pagina of nieuwsbrief. Ook kunnen wij de teksten waar nodig corrigeren en verbeteren zodat uw bedoelingen goed overkomen bij uw lezers. Dit mogen korte teksten zijn maar ook hele lange.

Strategische communicatie

Er zijn veel media waarmee u uw klanten, medewerkers of publiek kunt bereiken. Tjielp adviseert u graag welke media u het best kunt kiezen om uw publiek optimaal te bereiken. Elk medium vraagt vervolgens om zijn eigen aanpak bij het maken van teksten. Zo vraagt een lange beleidsnotie om een zakelijke stijl en een Facebookbericht om emotie. Tjielp helpt u daar graag bij.

NT2 onderwijs Nederlands

Tjielp helpt bij het leren van de Nederlandse taal. Het oefenen van de uitspraak van het Nederlands is daarbij belangrijk. Wie de woorden goed kan uitspreken, leert de taal sneller verstaan en spreken. Tjielp leidt op tot het NT2 Staatsexamen en helpt taalvaardigheden te verbeteren. Goed Nederlands spreken en schrijven is belangrijk voor iedereen die in Nederland woont en werkt. Wanneer u in Nederland wilt studeren en een baan wilt krijgen op MBO niveau of hoger heeft u het Staatsexamen B1 of B2 nodig.

Lessen worden gegeven in het eigen leslokaal. Les krijgen via email en Skype kan ook. U kunt meteen beginnen met een opleiding tot B1 of B2 niveau en hoeft niet eerst A1 en A2 te doen.

Een afspraak maken of vraag stellen?

Bel direct 06 25 20 80 70 of: