Dit is Tjielp, jouw tekst en taal coach

Tjielp Communicatie maakt moeilijke taal makkelijker. Of het nu gaat om het schrijven van teksten, of het creëren van wervende content. Ik ben vertrouwd met oude en nieuwe media en werk met evenveel plezier aan kleine als grote opdrachten. Ook voor NT2-onderwijs kunt u bij Tjielp terecht.

Bel of mail ons gerust voor een eerste advies

Dit is een titel

Tjielp Communicatie is het communicatiebureau van drs. Paul Wamsteeker. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. En perswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Paul is werkzaam geweest als docent Nederlands in het middelbaar onderwijs. En heeft daarnaast jarenlange ervaring als programmamaker, communicatie-adviseur en interimmanager. Hij werkte onder andere voor de NCRV, Radio Nederland Wereldomroep en de Nederlandse Spoorwegen en hielp vele andere bedrijven met hun communicatie.

In de afgelopen jaren heeft Tjielp vele teksten geschreven voor websites, beleidsnotities en sociale media. Op de eigen trainingslocatie in Neede verzorgt Paul al enige jaren met veel succes cursussen Nederlands voor hoger opgeleide anderstaligen.

In de BBC documentaire ‘The Story of India’ is te zien hoe mensen uit Kerala oeroude gezangen reciteren die klinken als vogelgeluiden. Dit was de inspiratie voor de keuze van de naam Tjielp. De link tussen vogelgeluiden en taal is er ook in de ontdekking door wetenschapper JelleZuidema dat vogels zich van een ingewikkelde grammatica bedienen. In 2009 was het thema van de Boekenweek ‘Tjielp, Tjielp’ en de dichter Jan Hanlo maakte zich onsterflijk met het gedicht ‘Tjielp’.

Een afspraak maken of vraag stellen?

Bel direct 06 25 20 80 70 of: